Pronájem bytu 2+1

Zlín - Malenovice, Tyršova 726

2

Pokoje

4

Podlaží

52 m2

Podlahová plocha

12 000 Kč

Konečná cena

Detail nabídky

Byt je po komplexní rekonstrukci jádra, podlah (lino, dlažba, koberce), elektriky, výměny dveří. Součástí nové kuchyně jsou základní spotřebiče (samostatně stojící lednice, sklokeramická deska, trouba, digestoř, myčka Bosch, příprava pro mikrovlnou troubu). Pokoje s orientací SJ jsou nově vymalované, stejně jako celý byt, vybavené novými koberci. Jižní pokoj má vstup na balkón a je vybaven zásuvkou antény a je zde přiveden datový kabel (připojení k internetu není součástí nabídky). Koupelna a samostatné WC je ve zbrusu novém obkladu. V koupelně je sprchový kout s možností přepínání mezi horní a ruční sprchou. Vedle sprchového koutu je příprava pro pračku (60 cm). Součástí umyvadla je skříňka. Chodba je vybavena botníkem a úložným policovým systémem, který je zakrytý závěsem.

Byt se nachází v posledním 4. podlaží revitalizovaného domu bez výtahu. Součástí bytu je sklep umístěný v suterénu. Úklid společných prostor realizuje externí úklidová firma, poplatek za úklid je již zahrnut v ceně služeb.

Nejnovější nemovitost

Pronájem a prodej domů a bytů

Nejnovější nemovitost

Pronájem a prodej domů a bytů


Naši partneři

Advokátní kancelář Petráš Rezek s.r.o.

Zajišťuje komplexní právní servis a sepis všech smluv potřebných pro úspěšný transfer majetku. Dlouholeté zkušenosti v oboru jsou zárukou nejvyšší kvality poskytovaných služeb.

Finančně poradenská kancelář
VIP Consulting Office

Poskytuje komplexní finanční a investiční poradenství. Zajišťuje poradenství a konzultace pro investory, financování nemovitostí, zajištění rizik spojená s vlastnictvím a správou nemovitostí. Více jak 19 let zkušeností je dobrým předpokladem pro úspěšnou spolupráci.

Astuta s.r.o.

Pro klienty kanceláře zajišťuje základní poradenství a zpracovává účetnictví a vypracovává daňová přiznání k oblasti nemovitostí.

Created in Zlin by Weboo Marketing & Technology